Презентација др. Рајана Кола (Dr. Ryan N. Cole, MD) СПАЈК ПРОТЕИН

Izvor: RyanCole 

"Дивно је бити у просторији са насмејаним људима који нису прекривени непотребним крпама, које нас још и не штите. Дакле ко је овај лекар пред вама на сцени? Ја сам др. Рајан Кол. Лиценциран сам анатомски патолог, клинички патолог, много година сам провео у студијама. Радио сам и докторат из имунологије. Имунологија и вирусологија су још једна област у којој сам стручњак. Ако вас интересују механизми акције и како ствари функционишу, можете слободно да питате.

У сваком случају, о чему се ради када говоримо о вакцинама и смртним случајевима? Доктор Урсо је скренуо пажњу,да смо забринути због високог броја случајева и занима нас шта се ту дешава? Видели смо наслове које је др. Мерит поменула, - „Дете од 13 година умрло 3 дана након вакцинације“; „Дете од 15 година умрло од срчаног удара након Фајзер вакцине“; „10 смртних случајева код деце пријављено VAERS-u а сада је вероватно и већи број.“…

Добро, шта је са спајк протеином? Они убацују секвенце гена у људска тела, и та секвенца улази у наш делтоидни мишић. Кажу нам да је то „сидрење протеина“ и када се то преведе, постаје протеин који је на површини ваше ћелије и ту остаје… али то није истина.

Имамо студије за које „fact-checkers“[1] тврде да то није истина. Али ја сам научник. Не питајте новинаре, већ научнике. Овај спајк протеин не остаје само у мишићу, већ он циркулише у вашој крви, завршава у више органа вашег тела, и шта се онда деси? Спајк протеин и је присутан и без тела вируса и урадили смо студије на животињама у лабораторији. Када у животиње само убризгате спајк (без тела вируса) спајк узрокује исте болести које видимо код ковид19 тј. исте болести плућа, исте васкуларне болести, исте болести срца, исте болести мозга. СПАЈК ЈЕ ТОКСИН. И поново питам. Зашто у људско тело убризгавамо нешто што је токсин?


На левој страни видимо у горњем и доњем делу, лепе глатке линије. На десној страни видимо са спајк протеином, то прави сам спајк из вакцине, и ово ради вашој митохондрији у ћелијама.

Митохондрија је мотор ваших ћелија, ваша енергија, снага ваших ћелија. Поредимо ове лепе и глатке са леве стране са оним на десној стране које су растурене и фрагментисане. То је од вакцина, а не од вируса. ОД ВАКЦИНА!


У реду, имамо људско тело, и имамо мноштво делова где имамо ова два рецептора. Размислите о томе. Рекли су нам да спајк остаје у нашем мишићу. Није тачно, он циркулише. У Харвардској студији са медицинским сестрама је доказано да циркулише најмање две недеље. Много људи нема нешто што се зове mRNK, тј. ензим који разлаже RNK, тако да може да циркулише и дуже. Чујемо да су неки умрли врло брзо након примљене вакцине. Две или три недеље после вакцинисања. А тај спајк циркулише. Они покушавају да ове ствари сакрију од нас, тврдећи да није вакцина „крива“ јер је прошло време. Али то није тачно уколико токсин и даље циркулише у телу.

Спајк из вакцина је токсин који узрокује оштећење плућа као што сам раније напоменуо.

На левој страни видимо здраво ткиво плућа.

Дакле, на горњој илустрацији, на левој страни видимо ћелије које лепо изгледају, ми патолози то гледамо, то је за нас занимљиво. А на десној страни видите како је више љубичасто, и то је запажање. Зашто?

Два рецептора у плућима, за које се спајк везује и због чега имамо инфламаторни[2] одговор, јер имуни систем напада сопствено тело. Болест настала од спајка. Болест због примљене дозе. Од вакцине која се тестира и о којој лажу америчку јавност јер то називају вакцином. Стално избегавају да кажу да је то експериментално а дали су хитну ауторизацију. Не желе да то називају правим речима. Да се испитује и да је то експеримент на човечанству. То они раде, а ја вам показујем зашто. Спајк је токсин.


     Пролази кроз крвно-мождану баријеру. Ја желим да моје мождане ћелије буду на свом месту а не да их растуре, зар не? Зашто би убацивали токсин у људско тело који ће да поремети ваше мождане судове и омогуће да спајк уђе и узрокује инфламацију? Од ковид пацијената смо чули за менталну маглу и то исто чујемо од вакцинисаних и оштећених људи.

 Све те плаве горе су мождане ћелије.

Али не, они тврде да нико није оштећен вакцином. Није било смртних случајева и оштећења. Они вам то говоре. А то је лаж. А ово је наука.

Све те плаве горе су Мождане ћелије. А плаво ту не треба да буде јер је то запаљење од спајка. Шта је са децом? Запаљење срца. И замислите. Имамо доста од та два рецептора у срцу. 


На левој страни плаве стрелице код белог дела. То је инфламација у срцу.

То није нормално и то је после примљене вакцине. Ту је дошао спајк и онда имуни систем напада ваше ткиво. Видите на десној страни (илустрација 11), ту имамо црвене стрелице. То је перикард, кеса која окружује срце, и то је инфламација, која не треба да ту буде.

Презентација др. Рајана Кола

 

    Када оштетите срце, оно се не исцељује. На левој страни, све плаве тачке, инфламација. Видите сиво у средини? То су ожиљци. И знате шта? Једном када се ћелија срца оштети, она је заувек оштећена. Њу не замени нова ћелија већ ожиљак. И онда желите да дате детету од 12 или 5 година или 13 или 18 година ову вакцину? А видимо за 200% повећање миокардитиса у нашем друштву? Добра идеја, дајемо детету токсин да би му заувек уништили срце. Станите и размислите о ономе шта радимо. Лудост! Морамо ту лудост да зауставимо одмах! Готово је са овим. Игра је готова. Ово више није добра наука. Ово је напад отровима на нашу популацију и са тиме мора сада да се престане!


[2] Инфламаторни – који изазива запаљење, који је у вези са запаљењем

 


[1] „fact-checkers“ – израз у истраживачком новинарству који значи провера чињеница.


Коментари