ЗАШТО СУ УБИЛИ РУСКОГ АКАДЕМИКА И НАУЧНИКА ПЕТРА ГАРЈАЈЕВА?!

 


СМРТ ОСНИВАЧА ТАЛАСНЕ ГЕНЕТИКЕ - РУСКОГ НАУЧНИКА ПЕТРА ГАРЈАЈЕВА, пре шест месеци била је толико неочекивана за рођаке и пријатеље који тврде да није имао здравствених проблема, да нема сумње да је нека мрачна сила непријатељска човечанству била злонамерна у томе. Али шта би тачно могло да изазове активност ове силе да елиминише научника "опасног" по њене планове?

Могуће је да се одговор на ово питање налази на сајту Института за лингвистичко-таласну генетику, који је он креирао, где је П. Гарјајев поставио занимљив чланак под насловом „Хајде да покушамо да урадимо нешто другачије са корона вирусом пре него што буде касно“ непосредно пре његове изненадне смрти.

Ево текста који тачно открива који је задатак овај руски научник решио последњих месеци свог живота да спасе човечанство:

„Добили смо јединствене експерименталне резултате који ће вероватно бити повезани са пандемијом Ковида. Видели смо и забележили да материјални гени могу да се дематеријализују и буду компоненте нематеријалних електромагнетних поља. А гени се могу поново појавити као материја, што је било доказано квантном физиком за елементарне честице – фотоне, електроне ...



Али шта је са пандемијом корона вируса? Његови гени, као скуп елементарних честица, такође могу (претпостављам) да стекну стање електромагнетног поља. Као резултат тога, гени привремено нестају као материја. То значи да под одређеним условима наши гени и гени вируса који нас инфицирају могу флуктуирати на такав квантни начин - или нестати или се појавити. Ако је тако, онда сада можемо објаснити необично и опасно понашање гена корона вируса Ковид-19, који је већ заразио стотине хиљада људи, од којих многи умиру.

Шта је необично и опасно, у понашању новог корона вируса? Када се тестира на људима, може или не мора да се појави на тестовима, што прети да се све више инфицира, јер ће то дезинформисати лекаре - да лече или не лече људе са таквим „успаваним“ и невидљивим вирусом, а такође и изазивају панику када сви сумњају и плаше се једни других.


Исто важи и за асимптоматске људе када су заражени Ковидом, али нису свесни тога. Ако ово разумемо и не затварамо очи пред тим, онда ћемо бар сада знати ову опасност, разумети њене физичке и генетске механизме како бисмо избегли последице. Ако се сакријемо од такве опасности, последице ће бити погубније. Још једна страшна карактеристика ситуације са Ковидом лежи у нама самима, тачније, у значајном неразумевању генетичара и виролога нашег генетског кода, упркос чињеници да су за рад у овој области 1962. и 1968. године добијене две Нобелове награде.

Ово је створило илузију дуги низ година да знамо скоро све о ДНК и генетском коду. Али ово је далеко од истине. Неразумевање рада нашег и вирусног генетског апарата постало је посебно акутно сада, када је медицина скоро немоћна против Ковид-19. Осим што носи маске и изолује људе једни од других, она нема шта да понуди.

Медицина такође не може да створи вакцину против Ковида, јер вирус стално и брзо мења своје саставне делове (мутира), замењујући их аналозима, што искључује стварање вакцине, као што је већ случај са вирусом хумане имунодефицијенције (ХИВ) - скоро 30 година постоји неуспешан рад у овом правцу. Коронавирус је још гори, још брже мутира. Са старом генетиком и вирусологијом, наставићемо да стојимо на једном месту, трошећи огромне количине новца на бескорисни рад. Потребна нам је фундаментално нова генетика и вирологија. То је, пре свега, генетика лингвистичких таласа (ЛВГ), коју развијамо од 1984. године, доживљавајући велики отпор и инхибицију званичне науке.



Шта ЛВГ може да понуди у борби против Ковид-19? Прво и најважније је ревизија и корекција старог модела генетског кода. Модел је стратешки погрешан, а самим тим и погрешан уопште. Шта је њена грешка и како њено исправљање може помоћи у борби против корона вируса? Њена грешка је што игнорише лингвистички (текстуални) део генетског кодирања, негира смисленост  гена као делова текстова са својим компонентама - речима, коренима речи, префиксима, морфемама, фонемама, интерпункцијом, деклинацијом, коњугације, времена, пробабилистичким аспектима значења генетских текстова...

Друга,грешка коју биолошки званичник такође игнорише (у мањој мери), јесте проучавање квантног нивоа, кодирања генетских информација, функционисања протеинских гена на материјалном и таласном нивоу, који не искључују, већ допуњују сваку другу информацију. Занемаривање, прогон људи који раде у овој огромној области знања, већ нас је довело до стварне глобалне генске катастрофе повезане са употребом генетски модификоване хране. Али ово је посебна тема и разговор.

Како се ово стање манифестује у раду „генетских инжењера“ са коронавирусом? Једноставан пример, нека врста гена, попут ‘Радост’, потпуно мења значење у супротно, ако у њој промените само једно слово и добијете нову реч (ген). Или уместо речи ЦОД добити реч ЦОЛ. Чак и померање зареза са једног места на друго у текстовима такође може потпуно променити њихово значење. То је оно што је неутрални коронавирус потпуно променило у патогени Ковид-19 услед вештачких кратких уметања гена (текста) у његов генетски апарат (РНА хромозом).
Тест и значење РНК првобитног коронавируса је искривљен и добили смо оно што смо добили - борбени вирус који не можемо да контролишемо јер још неразумемо језик гена.


И шта сад може да се уради? Научите ове језике. Већ сам објавио 5 чланака на ову тему. Али они се не читају много, јер мењају стари модел генетског кода, који је лажан. Да, увек је тешко променити се. РНК текст хромозома Ковид-19 мора бити враћен у првобитни облик. Али то не може да се уради за сваки коронавирус, а има их на милијарде у болесним људима. Истовремено, као што сам рекао горе, они могу бити у квантном, нематеријалном стању и, у принципу, могу бити део наших хромозома, али тек након што се материјализују и препишу свој текст из РНК у ДНК због ензима присутних у нашим ћелијама – реверзна транскриптаза.

Ово може довести до трансформације коронавируса у други, ретро вирус путем прилично сложеног метаболичког пута, и то нас вероватно спасава од тренутне пандемије. Али „генетски инжењери“, са непотпуним познавањем теорије генетског кодирања, овде могу да почине још један злочин против човечности, поред онога што је већ урађено у вези са стварањем војног Ковид-19. Рецимо да смо у лабораторији вратили Ковид-19 у старо, неопасно стање. Али како га натерати да замени патогену? 


Једини излаз из ових прилично суморних околности је да се одмах започне светска масовна истраживања у области лингвистичко-таласне генетике. Већ имамо одређене теоријске и експерименталне основе у овој области, чији је главни део то што већ можемо да оперишемо са квантним копијама гена, што ће нам у будућности омогућити да искључимо РНК гене Ковид-19 и других патовируса, који садрже и РНК и ДНК .

Искључивање њихових гена на квантни начин значи њихово деактивирање. Ово је још један начин да се реши проблем Ковид-19. Додаћу да смо уношењем одређених деструкција у њихов генетски апарат добили позитиван резултат на патогене бактерије. Добили смо спинтронски спектар таквих оштећења. Овај спектар је блокирао развој патогених бактерија. У ствари, добили смо квантну вакцину против ових бактерија. Има смисла наставити овај рад у односу на Ковид-19. 


Гариаев П.П. Академик Руске академије природних наука, РАМТС и МАНЕБ".


Као што видите, овај научник је сасвим јасно утврдио да је овај корона вирус борбени вирус вештачки створен у биолабораторији, те се стога бавио примењеним задацима његовог неутралисања коришћењем лингвистичко-таласне генетике. И што је најважније, напоменуо је да је већ постигнут одређени „позитиван резултат“. И, наравно, све ово није могло да не узбуни паразитску сатанску силу која стоји иза стварања ових борбених вируса које је употребила против човечанства.

И да се подсетимо ко је заговарао потребу да се људска популација смањи на милијарду људи или чак на 500 милиона? Према плановима ових сатанистичких сила, у наредним годинама требало би добити значајан пад становништва. А онда се појављује научник који својом лингвистичко-таласном генетиком жели да стави „дебели крст” на све ове антиљудске планове глобалних паразита и њихових домаћина. Зато су се трудили да га што пре „неутралишу”.

Међутим, ако човечанство жели да преживи и спречи варварско изумирање већег дела свог дела, онда треба пажљиво проучити заоставштину овог научника, а релевантним лицима обезбедити све неопходне услове за истраживаче Института, који је створио П. Гарјајев, да створи делотворан лек за ову несрећу, привлачећи их да помогну адекватном делу наших научника који се нису продали у фондове јудео-хазарских банкарских кланова Лондонског Ситија и Волт Стрита.

Али из овог чланка је такође јасно да овај коронавирус има своју „Ахилову пету“, у коју се може погодити на квантном нивоу. И сходно томе, развијена свест је способна да реши такав проблем. Такође, већ сада је јасно да се активација корона вируса дешава на ниским фреквенцијама биоенергетике организма, што настаје под утицајем стреса и негативних информација које нас обрушавају уз помоћ медија. Одавде извуците закључак како се може „замрзнути“ до тог периода. када ће се створити ефикасно средство за њено неутралисање.

Такође желим да напоменем да су сви одговорни за смрт П. Гариаева и многих других научника. истраживачи, проналазачи и просто талентовани људи који нам откривају истину о нашем свету и који су радили за добробит целог човечанства сносиће непроменљиву и неизбежну одговорност пред Вишим силама за своје противљудске поступке. И у нашој складној верзији будућности, све те деструктивне силе и њихове корумпиране слуге више неће постојати. Јер у њу ће ући само они који су способни да уз помоћ позитиве и доброте, радости и љубави, повећају и одрже фреквенцију вибрација своје енергетско-информационе структуре. Чињеница је да се вибрације нашег света убрзано мењају и да ће им се моћи прилагодити само повећањем нивоа свести и буђењем свести кроз стварање позитиве.

П.С. Није ни чудо да су га убили поред свега онога до чега је човек дошао, до спознаје, како човеку помоћи, а то "ковачима" и "кројачима" (НWО) Новог Светског Поретка, не иде у прилог...








Коментари