Др. Корадо Маланга - Универзум у бојама


У претходним чланцима Разговарали смо о ЦЦТ-у (Тест свести уз помоћ боја - Consciousness Color Test) . Такође смо разговарали о томе како користити ову једноставну менталну симулацију како би имали мапу која описује не само ментално здравље, него такође и здравље Душе и Духа особе коју испитујемо.

Описали смо неке смернице о томе како користити Пулверове менталне просторе за несвесне, али спонтане одговоре код испитаника, који би показали њихов однос са њиховим компонентама (душа, ум и дух) унутар њиховог физичког тела/контејнера.

Положај, боја, величина, али и друге могућности за 3 лопте (лампе) које сијају у менталном простору човека функционишу као унутрашњи рендгенски зраци за његово здравствено стање. Тумачење које смо до сада дали је архетипско тумачење и засновано је на Пулвер (Pulver) и Лашер-овим (Luscher) студијама, али и на НЛП-у (неуролингвистичком програмирању).

На основу горе наведених информација, такво тумачење се често оставља да тестира подсвесне способности читаоца. Способност тумачења положаја и боје лопте (лампе) на начин који је заиста симболичан и архетипски.

Међутим, у овом контексту, јављају се одређене недоумице за неке од констелација архетипских типологија (положаји и боје сфера). То не може да препозна неко ко нема осетљивост, посебно на несвесна значења која особа, радећи ове вежбе, покушава да подсвесно комуницира изводећи тај тест.

Зато смо осетили потребу да направимо визуелни метод који је у сваком случају једноставан за коришћење и који може бити користан, генерално, јасан: јасан начин да свако прочита тест.

Такав метод нам је, као што ћемо видети, дао прилику да боље разумемо присуство система који паразитира на Души, Уму или Духу, у оба случаја: када је повезан са присуством ванземаљаца, и једноставно повезан са бестелесним паразитима, који често остају везани за ум и дух људи са душом, а то трансформише њихов карактер и ограничава њихово понашање на параноидне и шизофрене обрасце.

Сада заправо морамо нагласити да смо током година научили да су се неки људи који су независно истраживали мислећи да су жртве стварних ванземаљских поремећаја/отмица заправо бавили сметњама од других бића која нису имала никакве везе са стварним киднаповања. Ови нематеријални паразити су јасно вођени намером да се хране енергијом Душе; попели су се у систем тријада да би искористили те ресурсе.

Постојање ових паразита је већ утврђено у многим шаманским културама, и од стране Кастанеде и Блаватске. Наше истраживање је показало и указало на њихово постојање, и тиме показало њихову истинитост, упркос нашој неверици.

Ови паразити, којима заправо недостаје истинска самосвест, били су узрочници патологија и променили друштвено понашање испитиваних људи, што је обично довело до тешке депресије, анксиозности, самодеструктивних осећања и недостатка самопоштовања.

ЦЦТ је био позитиван у овим случајевима, док је САТ (тест детекције жртве абдукције) био негативан. ЦЦТ је показао јаке поремећаје кроз анализу три боје, које симболично одговарају Души, Уму и Духу. Испитивач је замољен да ментално замисли лопте (лампе) у унутрашњости, кроз одговарајуће менталне симулације, назване ЦЦТ.

Архетипско значење положаја и величине ових лоптица (лампица) је де факто одређено према НЛП правилима као и према Пулверу. Међутим, посао који је био потребан да се тачно одреди симболичко значење боја лампе, да се утврди патологија за особу која је подвргнута прегледу, био је много сложенији. Ово важи у свим случајевима: за отмице, за једноставне паразите или психичке проблеме.

Ако желимо да заиста разумемо значење ЦЦТ-а и демонстрирамо његове могућности, прво морамо разумети прави механизам иза подсвесног избора за ова три идентитета боја.

Физика боја и Кослинове (Kosslyn) идеје

Кослин је неурофизиолог који је бројним експериментима изванредно утврдио да мозак ради као компјутер као обичан компјутер. Када ради са много ствари истовремено, успорава.

Апсолутно је потребно нагласити да је Кослин показао да се мозак и менталне симулације које креира придржавају закона виртуелности у спољашњем свету.

На пример, ако замолимо визуелну особу да замисли малу гумену лоптицу која скаче по тврдом поду, видеће у свом уму како та лопта пада на под и одскаче. А ако обратимо пажњу на њено одскакивање, видећемо да у свакој од њих лопта достиже висину која је тачно половина висине, у односу на тачку од које је почела да се одбија.

Морамо напоменути да ако је ова ментална симулација само илузија, онда лопта у нашем уму не би одскочила на лажном поду. Напротив, истиче се и савршено симулира оно што се заправо дешава у виртуелној стварности (што значи да је гумена лопта заправо пала на под, а не само у човековом уму)

Ако узмемо у обзир физику боја, боје савршено имитира особа која користи ЦЦТ тест. На пример, ако човек види три лоптице (лампе) зелене, плаве и црвене, када се комбинују, добијена кугла (лампа) када све три спојимо заједно, биће бела. Заправо, додавањем три таласне дужине трима основним РГБ бојама (црвена, зелена, плава), резултат је, како физика каже, бела која се заправо добија мешањем три основне боје.

Свако ко уради овај тест и чије су три лампе офарбане у црвену, плаву и зелену боју, даће коначан одговор као завршна лампа офарбана у бело, без обзира да ли је професор физике на престижном универзитету или обичан фармер из Амазона. 

На основу овога, схватили смо да ако је било случајева да се боја за једну од три лампе или за сваку од њих разликује од подразумеване нормалне боје, ова промена је узрокована једним основним разлогом. Нешто је "физички" променило вибрације те компоненте.

На пример, већ смо у досадашњем раду утврдили да нормалан човек, без икаквих спољних паразита и без ванземаљских отмица, има тријадни РГБ систем.

Тако, на пример, Ум мора бити представљен зеленом лампом. Ум има сопствену вибрацију, коју наш унутрашњи оперативни систем дефинише зеленом бојом; штавише, одговара стварној вибрацији повезаној са математичким изразом сличним следећем:

M = sen ( Ώt + Φ )

Ако неко перципира боју која се разликује од зелене, онда мора постојати нешто што мења њену основну фреквенцију. Таква фреквенција се може променити јер, биолошки, тај Ум није довољно свестан своје временске или просторне компоненте. Желео бих да вас подсетим да Ум има осу простора и времена, али нема појма о потенцијалној енергији.

Тако се фреквенција Ума мења једноставним унутрашњим параметрима. Његове компоненте, које одговарају двема различитим бојама, плавој за временску осу и црвеној за осу простора, неће бити на свом највишем нивоу и тако стварају резултујућу коначну вибрацију која мења боју, која ће се тада разликовати од зелене.

Морамо приметити да се, према нашој конвенцији, боја Ума слаже са осом боје која недостаје. Боја енергетске осе је зелена и зато, пошто не постоји енергетска оса у уму, она мора бити зелена. Користећи термине који су више везани за физику, Ум апсорбује плаву и црвену, а рефлектује зелену, тако да се појављује зелено.

Такође, као пример, Дух је црвен јер нема осе простора која је црвена. Тако Дух апсорбује плаву и зелену, али рефлектује црвену, тако да је обично црвена.

Очигледно, из истих разлога, Душа је плава.

Архетипично, Душа, Ум и Дух заузимају Пулверов простор, простор који заузимају одговарајуће боје. Плава, зелена и црвена се увек налазе архетипски и несвесно с лева на десно у свим системима које користе научници.
У већини случајева, што значи да за дешњаке, плаву боју за Душу, ако је испред посматрача, опажа лево око, јер одговара десној хемисфери мозга. Дакле, Душа је плава, и налази се на левој страни посматрача, као што је Дух на десној страни, јер је опажа десно око које шаље сигнале левој хемисфери мозга, где је управо Дух постоји и функционише. Corpus callosum (део мозга) се може идентификовати са Умом, који је зелене боје и налази се у средини спектра фреквенција. Дакле, плава, зелена и црвена представљају за све народе и различите културе у свету Душу, Ум и Дух.

У следећем наставку биће речи о Тесту тријаде уз помоћ боја

Коментари